piatok, 26 apríla, 2024
Doplnky a dekorácieObývačkaRady a trikyRôzneSpálňa

Záclony na mieru

Záclony sú súčasťou takmer každej domácnosti. Ich výber je ovplyvnený hlavne našim estetickým cítením ale aj samotnou ponukou na trhu. Keďže každý interiér je iný a ponuka sortimentu v tejto oblasti je do značnej miery obmedzená, riešením sú záclony na mieru.

Materiál

Pri záclonách na mieru máte vo všetkom voľnú ruku. To sa týka aj výberu materiálu. Ten môžete vhodne skombinovať s existujúcim bytovým textilom a vytvoriť tak dokonalú harmóniu. Závesy môžu byť z rovnakej látky, aká bola použitá napríklad na posteľné prehozy.  Farebné kombinácie si zvolíte presne podľa vášho vkusu.

Závesy

Nezabúdajte ani na závesy. Tie plnia nielen estetickú a dekoratívnu funkciu ale aj funkciu tienidla. Pri zatiahnutých závesoch  je aj počas horúcich letných mesiacoch v miestnosti oveľa znesiteľnejšie.

foto: záclony od interiérového štúdia styldesign

Kde nakupovať

Jedinou rozumnou voľbou, kde sa po záclonách na mieru poobzerať sú asi interiérové štúdiá.  Tie vám dokážu nielen ušiť záclony a závesy presne na mieru, ale vám dokážu aj dobre poradiť a nasmerovať vás tým správnym smerom.  Vytvoriť priestor, v ktorom sa budete cítiť naozaj príjemne, je vždy v spolupráci s interiérovým štúdiom oveľa jednoduchšie. Okrem záclon si môžete vybrať s ponuky nábytok, postele a bytové doplnky.