Spálňa

4 chyby, ktoré robíte pri výbere matraca

1. Matrac si nevyskúšate

Väčšina z vás pri výbere matraca robí veľkú chybu – matrac si poriadne neodskúšate. Predpokladaný čas na vytvorenie vlastného názoru je najmenej 20 minút nerušeného ležania. Mali by ste ležať aj v polohe, v ktorej najčastejšie spíte. Zatvorte oči a ponorte sa do nerušeného pokoja. Kvalitné matrace by vám nemali žiadnym spôsobom znepríjemňovať ležanie. Žiadna poloha by vás nemala tlačiť a chrbtica by mala byť vyrovnaná.

2. Teplota matraca

Aj tento na prvý pohľad neškodný faktor, môže vo veľkej miere rozhodovať o kvalite vášho spánku. Rozhoduje totiž to, či ste zimomravý typ človeka alebo naopak je vám stále teplo. Ako to celé funguje? Prečo je tento faktor nesmierne dôležitý? Prečítajte si o tom na blogu Sleep4U.

3. Zabúdate na záruku

Vyššia cena je vždy známkou kvalitnejších materiálov, vyššej odolnosti, životnosti a často majú drahšie matrace aj vyššiu záruku. Dobrý výrobca či predajca si je tak istý svojimi výrobkami, že vám dá záruku nad rámec zákona, teda viac ako 2 roky.

4. Nehľadáte odborníkov

Necháte si poradiť od odborníkov alebo radšej uveríte televíznym reklamám? V Sleep4U sa spánku venujú už niekoľko rokov, disponujú odbornými znalosťami zo spánkových laboratórií a školení.

Záver:

Aj keď sa výber matraca môže zdať ako jednoduchá vec, rozhodne to tak nie je.

V interiérovom štúdiu Sleep4U na Galvaniho 15 v Bratislave vám ochotne pomôže team profesionálov, ktorý okrem iného prekonzultuje váš zdravotný stav, prezradí vám nejeden tip na osviežujúci spánok a samozrejme vás nechá v pokoji si vyskúšať vhodné matrace.

Tak neváhajte a doprajte si skvelý spánok už túto noc.

ALESSANDERX 431

 

Pridaj komentár