utorok, 23 apríla, 2024
SpálňaVaše príbehy

Kovové postele do vašej spálne

Ešte donedávna som bol presvedčený, že kovovú posteľ by som určite nechcel. Videl som pár kúskov a musím sa priznať, vyvolávali vo mne pocit chladu a nezáujmu. Bol som zvedavý, či podobne ako ja zmýšľajú aj iní a zo zvedavosti som pozrel niekoľko diskusií, ktoré sa touto otázkou zaoberali. Prekvapilo ma, koľkí ľudia kovové postele preferujú pred masívnymi či čalúnenými posteľami. Mávol som nad tým rukou a ďalej sa touto otázkou nezaoberal. Veď prečo?

Prešlo niekoľko mesiacov a naša manželská posteľ začala pomaly dosluhovať. Jej kúpa bola pôvodne skôr východisko z núdze, keď sme v našom byte na niečom spávať museli. A tak sa i tých niekoľko rokov na nej podpísalo a jej životnosť končila. Začali sme teda spolu s manželkou uvažovať, akú posteľ si kúpime. Času sme mali relatívne dosť, ponuka v obchodoch – kamenných aj internetových, bola bohatá, takže bolo z čoho vyberať. Dokonca sme výber postele skĺbili so zariadením celej spálne nanovo.

Zrejme sa budete smiať :) , ale pri nekonečnom prechádzaní internetových obchodov som občas narazil aj na kovové postele. Myslíte si, že som sa „zvrtol na päte“ a šiel ďalej? Kdeže! Tie kovové postele ma dokonca zaujali. Je zrejmé, že postupom času remeselníci predviedli svoje majstrovstvo v plnej kráse a ja som mal možnosť objavovať vskutku unikátne priam umelecké kúsky. Začal som uvažovať dokonca nad kúpou niektorej z nich. Ale iba ja :)

Po zvážení všetkých pre a proti sme sa nakoniec rozhodli pre elegantnú manželskú posteľ čalúnenú bielou ekokožou, ktorá v kombinácii s bielošedou vstavanou skriňou, malým koberčekom, nočnými stolíkmi a komodou vytvorili presne takú spálňu, akú sme si želali.