sobota, 20 apríla, 2024
Rôzne

Časté chyby pri stavbe garáži

Rozmery

Kúpili ste si nové auto a nezmestí sa do vašej garáže? Nejeden z nás už zažil takúto situáciu. Preto v tomto prípade platí ľudové pravidlo, dva krát meraj a raz rež.

Rovnako by ste na to mali myslieť aj v tedy, ak si plánujete požičať auto z požičovne na dlhší čas. Preto ešte pred prenajatím auta overte jeho výšku, dĺžku a šírku. Každá slušná autopožičovňa disponuje takýmito informáciami na svojich internetových stránkach, prípadne vám ich dodajú dodatočne, tak ako to uvádza aj Bravacar.

Spánok na garáži

Aj keď si túto skutočnosť veľa ľudí neuvedomuje, aj dnes sa stávajú prípady, kedy ľudia doslova spia nad vlastnou garážou. Podľa Feng Šuej ľudia spiaci nad garážou nadobúdajú pocit ako keby spali na streche skladu. Je to najmä z toho dôvodu, že všetky výpary z auta sa dostávajú cez stenu do vašej spálne.

Brána

Bežné krídlové brány sú dnes minulosťou, preto každá novostavba dnes počíta s využitím sekciovej brány. Nejde len o jej estetický vzľad. Myslite aj na priestor, ktorý je potrebný na to aby sa brána dokázala otvoriť. Ak sa ešte len chystáte stavať garáž, myslite na všetky scenáre, ktoré môžu brániť k jej bezproblémovému fungovaniu.

Pridaj komentár