nedeľa, 28 apríla, 2024
Rôzne

Zabezpečte teplé oblečenie aj vášmu paneláku

Nielen vám býva cez zimné mesiace zima. Aj váš panelák sa pri extrémnych mrazoch začína v poslednej dobe triasť od zimy. Ako to je možné? Ako to, že stav vášho paneláka je taký aký je? Žeby to bude nedostatočnou starostlivosťou alebo vysokým vekom? Hlavný podiel na stave vášho panelového domu má práve vysoký vek. Socialistické panelákové domy majú mladosť dávno už za sebou. Vy sa však snažte postarať o svoj panelový dom čo najviac ako viete. Uvidíte, že akonáhle   ho naobliekate, úroveň vášho bývania sa výrazne zvýši.

Vy však túžite vedieť o akom oblečení tu hovoríme? Povieme si. Neprestávajte s čítaním.

„Nový kabát vášho panelového domu“

Premýšľali ste nad novým kabátom panelového domu? Premýšľali ste nad tým, kto vám ho pomôže vybrať? Nemusíte si už viac lámať hlavu. My vám poradíme odborníkov, ktorí vám hravo poradia s výberom kabátu práve na váš panelový dom. Spoľahnite sa na spoločnosť PS Stavby, ktorú si môžete bližšie pozrieť na webovej stránke psgroup.sk. Zaoberajú sa kompletným zateplením panelového domu. Zlepšite si fyzický stav vášho panelového komplexu a zvýšte si komfort bývania hneď a teraz. Utekajte kontaktovať spoločnosť PS Stavby. Sú jednoducho najlepší!

Nezabúdajte, že zohriať musíte aj hlavu. Myslite na obnovu strechy, zateplite si ju.

„Čiapka na vašu strechu“

Po kompletnom zateplení však nezabúdajte aj na zateplenie plochej strechy, ktorá sa už hlási! Nikdy ste si doteraz nevšimli, že na streche sa začína objavovať hrdza? Problém ste si všimli až keď vám začalo fúkať do interiéru, poprípade sa vám rozširovala po stenách pleseň?

Dáme vám jedinečnú možnosť vybrať si odborníka, ktorý vám pomôže vybrať si tú najvhodnejšiu čiapku na váš panelák. Tie najlepšie čiapky ponúka spoločnosť PS Stavby.

Obuv, ktorú si elstrote.sk aj samo vyrába

Ak by ste sa rozhodli asistovať pri zateplení alebo pri iných rekonštrukciách, nezabudnite si dať pracovnú obuv kvalitnej značky, v ktorej budete mať nohu zaručene pevnú. Bolo by škoda špekulovať nad rôznymi druhmi obuvi, keď vám práve vynikajúci predajca elstrote.sk ponúka naozaj výbornú obuv, ktorá padne na vašu nohu ako uliata.