Rôzne

Moderné drevené obklady

Drevené obklady sa už niekoľko rokov tešia veľkej obľube. Môžeme ich použiť ako v interiéry, tak aj v exteriéri. V interiéry sú vhodné na obklad stropu alebo obklad steny, v exteriéri napríklad na obklad fasády domu, bytu, či chaty.

Pri výbere obkladu dbajte v prvom rade na to, aby mal čo najvyššiu kvalitu, dobrú životnosť a samozrejme aj estetický vzhľad. Ak si myslíte, že najlepšie drevené obklady kúpite v zahraničí, tak sa mýlite. Najkvalitnejšie obklady za výhodnú cenu sa vyrábajú práve na Slovensku.

Ak chcete, aby drevený obklad nielen dobre vyzeral, ale aj dlho vydržal, tak si vyberajte kvalitných slovenských výrobcov. K úplnej špičke sa určite radí prírodné drevo najvyššej kvality priamo z podtatranských hôr. Takýto drevený obklad Váš príbytok dokonale prevonia a zútulní. Ak neveríte, tak sa o tom presvedčte priamo TU. Zo širokej ponuky drevených obkladov si môžete vybrať presne podľa Vašich predstáv. Nájdete tu veľmi kvalitný tatranský profil vyrobený zo smrekového dreva v rôznych rozmeroch a dĺžkach. Profil vyrobený zo smreku výborne znáša zaťaženie slnečným žiarením. Smrek má naviac výnimočne peknú kresbu dreva a príjemne vonia. Cenovo výhodný tatranský profil sa považuje za ekologický a zdravotne neškodný obklad. Veľkou výhodou je jeho nízka hmotnosť. Jeho montáž je veľmi jednoduchá a zvládne ju takmer každý. Vďaka dobrej životnosti sú drevené obklady zo smrekového dreva vhodné ako do interiérov, tak aj do exteriérov Vašich bytov, domov, či chát.

Medzi najväčšie výhody drevených fasád patria:

  • rozmerová stálosť

  • dlhá životnosť

  • veľmi dobrý tepelný izolant

  • dobrý zvukový izolant

  • rýchla a ľahká montáž

Použitie drevených obkladov na fasády budov, či rodinných domov nie je iba z estetických dôvodov. Obklady na vonkajších fasádach majú v prvom rade chrániť Váš dom pred poveternostnými vplyvmi.