piatok, 26 apríla, 2024
Rady a triky

Sťahovanie za týždeň

Predstavte si, že by sa Vám naskytla možnosť presťahovať sa do komfortnejšieho bytu, alebo domu. Určite by ste sa potešili. Ale po zistení, že sa musíte presťahovať do týždňa, lebo majiteľ uprednostní iného záujemcu, by nastal týždeň plný chaosu. Takúto situáciu treba riešiť s chladnou hlavou, nespanikáriť, rozmyslieť si ako budete postupovať, aby bol ten chaos aspoň trochu organizovaný.

Určite by som poradila zavolať na pomoc známych, veď každá ruka sa počíta. Vysťahovať najprv menšie veci  a pobaliť ich do krabíc. Hneď potom objednať dodávku a presťahovať nábytok do nového obydlia a až neskôr krabice. Keď už Váš byt doslova bude zívať prázdnotou, prejdite si ešte raz Váš starý byt a zistite, či Vám nič nechýba. Nakoniec zistíte, že zbaliť veci nie je také zložité ako vybaľovať veci v novom dome a poupratovať bordel z krabíc, papierov…:)

Určite sa môže stať, že aj keď si ste 100% istý, že ste v starom byte nič nenechali, tak Vám bude niečo chýbať a spanikárite. Nezahodte príležitosť získať niečo nové, len kvôli tomu, že si nie ste istý, či všetko stihnete. Veď risk je zisk!