utorok, 23 apríla, 2024
Rôzne

Atraktívne bývanie v bratislavskom Ružinove

byvanie-interier.sk_finep_sk_nahledovyHľadáte bývanie v meste, no nechcete byť súčasťou hluku, množstva smogu z výfukových plynov, ale práve naopak – chcete mať pokoj a žiť v tichej lokalite? Práve byty v Bratislave, konkrétne Jégého alej 4 od developerskej spoločnosti Finep.sk by mohla byť pre Vás práve tým, čo hľadáte.

To predovšetkým preto, že sa jedná o tichú časť Bratislavy, keďže Ružinov nie je v centre mesta. Čo sa týka centra, Ružinov ponúka blízku dostupnosť a množstvo kultúrneho, športového a spoločenského vyžitia. Fanúšikovia športov si tu prídu na svoje najmä vďaka Zimnému štadiónu Ondreja Nepelu. Ďalej v blízkosti tejto štvrte sa nachádza aj Národné tenisové centrum, kúpalisko Tehelné Pole alebo plaváreň spoločne s basketbalovou halou Pasienky.

byvanie-interier.sk_finep_sk_01

Jégého alej ponúka spoločnosť Finep.sk, ktorá má za sebou dlhoročné skúsenosti, bohatú tradíciu a veľmi dobrú reputáciu. Veď v Českej republike funguje spoľahlivo už 19 rokov, na Slovensku iba 8, no ani to nebráni poskytovaniu kvalitných služieb. Práve s Finepom neplatíte zbytočné provízie za kúpu bytových priestorov a takisto táto spoločnosť ponúka bezplatné finančné služby pri vybavovaní hypotéky a poisťovania nehnuteľností. Dôraz sa kladie aj na záruku, ktorá v prípade zakúpenia bude predĺžená o 3 roky a takisto na výbavu bytových priestorov. Dovolíme si tvrdiť, že lepšie a výhodnejšie byty na predaj v Bratislave nájdete len veľmi ťažko.

byvanie-interier.sk_finep_sk_02

Pýtate sa, aké výhody Jégého alej ešte prináša? Jedná sa o štvrť v časti Bratislava – Ružinov, ktorá je pokrytá zeleňou, keďže celá Jégého ulica je lemovaná hustou alejou a vysokými stromami. V blízkosti sa nachádza aj zastávka MHD, na ktorú sa dostanete chôdzou približne do 5 minút. Následná cesta spojom MHD do centra trvá iba 12 minút. Táto štvrť je veľmi tichá a obľúbená, nájdete v nej množstvo rodín s malými deťmi. Ak hľadáte kľudné miesto na bývanie v Bratislave, Jégého alej je tá správna voľba.

 

One thought on “Atraktívne bývanie v bratislavskom Ružinove

Pridaj komentár