štvrtok, 18 apríla, 2024
Rôzne

5 vecí, ktoré vám zaručí bývanie v Premiére

Istoty vo forme spoľahlivej strechy nad hlavou chcú všetci, bez ohľadu na vek či farbu pleti. A Premiére vám ich môže zaručiť! Naozaj a vážne. Poznáte tento obytný komplex v centre Bratislavy? Priblížime vám jeho charakteristiku.

Silné zázemie

Za realizáciou projektu Premiére stojí najväčšia česká developerská skupina Finep. 20 rokov pôsobí na domácej pôde, viac ako 10 rokov na Slovensku a od roku 2013 aj v Mongolsku. Finep zrealizoval  desiatky úspešných projektov, vrátane titulmi ovenčených nehnuteľností City West a Mazanka v Prahe. Portfólio viac ako 8500 zrealizovaných bytov teraz rozširuje o novostavby Bratislava.

Rozmanito a komfortne

Obytný komplex Premiére, to je 23 podlaží, na ktorých nájdete byty, apartmány, štúdiá a na prízemí obchodné a administratívne priestory. V ponuke sú jedno, dvoj, troj aj štvorizbové prevedenia s výmerou až do 125m2. Vybrať si ale môžete aj skromnejší, no nemenej útulný bytík – obytné plochy začínajú už na 32m2. Takéto byty na predaj Bratislava a jej obyvatelia potrebovali.

Výhodná poloha

Ak chcete mať z domu všade blízko a ste radi, ak vás obklopuje občianska vybavenosť, potom sa vám bude Premiére páčiť. Len pár minút chôdze sa nachádzajú obchody, obchodné centrá, reštaurácie, ďaleko to nie je ani do škôl a škôlok či rekreačných zariadení a oddychových miest. Všetko je dostupné pohodlnou chôdzou.

Dopravné napojenie

O Šancovej ulici, na ktorej sa Premiére nachádza, sa hovorí, že je jednou z tepien hlavného mesta. Skutočne to tak je a táto ulica vás razom navedie k letisku, hradu či železničnej stanici. Neďaleko je tiež napojenie na diaľnicu D2. Tí, ktorí sú chce na pohyb mestom využívať MHD, sa určite potešia blízkosti niekoľkých zastávok mestskej dopravy.

Vyriešené parkovanie

Ak sa zabývate v komplexe Premiére, odpadne vám problém s parkovaním. Komplex je totiž vybavený trojpodlažnou monitorovanou garážou, v ktorej sa nachádzajú dokonca nabíjacie stanice pre elektromobily. Také nové byty v Bratislave, aké ponúka Finep, naozaj len tak nenájdete.

 

Pridaj komentár